Plötsligt händer det…

Posted by Andreas on april 07, 2013
Löpträning

Förvisso vann jag på triss igår, hela 30 kr men nu är det ju så att den här bloggen mest handlar om löpning. Liknelserna med en trisslott är dock ibland lika. Ibland känns löpningen tung och jävlig, som igår när jag fick slita för att överleva 18k, men så händer det plötsligt.
Jag hade inte den minsta ambition att springa idag. Skulle sova ut, äta långfrukost, läsa en tidning, ja, mysa helt enkelt. Men så mitt under frukosten, när snön vräkte ned som värst, fick jag ett starkt sug, ville ut och trampa, bara springa bekvämt, utan måsten. So I did! Vintern verkar ha gjort mig till ett snömonster, kan jag hoppas på snö 1 juni? Verkar vara min starkaste motivator.

Vädret vände och solen tittade fram. Tog Norr Mälarstrand, vidare över Kungsträdgården, förbi Grand, ut på Strandvägen, bort mot Sjöhistoriska, korsade Gärdet förbi Kaknäs, Valhallavägen och en halv Holmen runt. Kom fram till Rålis och tog ett ärevarv, stannade klockan på 21,1k med en snittfart på 5:30 och tiden 1:56:08. Riktigt nöjd i och med att jag bara sprang på känsla, d.v.s så skönt och bekvämt jag bara kunde, kan nästan kalla det spa-löpning :) .

Nu hägrar en lång dusch följt av entrecote-lunch, fint ska det vara!

Holmenhälsningar
Andreas

1 kommentar to Plötsligt händer det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu