Ska jag bli med räsercykel?

Posted by Andreas on april 02, 2013
Löpträning

Paus i bloggandet, inte för att LL gick åt pipan, löpt, det har jag sannerligen gjort. Runt 90-100 mil sedan senaste inlägget.

Hur som helst har jag igen börjat snegla på cykel, ett bra alternativ till löpet, vid skador eller bara för att aktivera andra muskler.
Förra året stannade mitt inköp med en katalog på soffbordet. Nu är det nytt år, ny katalog, till och med nytt soffbord :) .

Svängde förbi Cykloteket efter jobbet idag, tråkade (antagligen) ut säljaren med mina frågor, hur ska jag tänka där, och där, och där…
Ville heller inte, i vanlig ordning, verka helt novis, så smög in saker som maratons, ultralöpning etc, fick till och med in att det vore kul med duathlons på längre sträckor, ex 18 mil cykel följt av en mara. Blir lite trött på mig själv, vem fan bryr sig? Du vill ha en cykel, håll dig till ämnet! Mycket glad över att säljaren orkade med mig och att jag nu har lite mer kunskap i ryggsäcken.

Om det blev en cykel? Det får vi se, vore dock riktigt kul att rulla lite längre en gång i veckan, som omväxling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu