Från seg till väldigt pigg!

Posted by Andreas on februari 26, 2012
Löpträning

Har rest runt i Sverige hela veckan och inte fått till ett enda pass på vardagarna. Kände av rispighet i halsen i tisdags som sedan bara försvann?! Skönt!
Jag får verkligen abstinens av att inte löpträna och igår eftermiddag kunde jag inte hålla mig. Snörade på mig skorna och satte fart. 9 km i 5:08-tempo, kändes sådär i kroppen, hade huvudvärk innan som vägrade släppa under passet (brukar normalt göra det). Dock glad över att spräcka nollan :)

Idag var det som alla söndagar långpass med TSM, alltid lika kul att ramla in på Stadion och mötas av alla likasinnade. I vanlig ordning sprang jag dit, lite väl snabbt för att värma upp (5-tempo) men är man pigg så är man. Totalt slutade passet på 27,3 km i 5:47-tempo, lite långsammare än jag hoppats på. Vi skulle köra medelhård fart idag, dessvärre tycker jag inte att vi höll måttet rakt igenom. Hur som helst är jag väldigt stolt med passet och riktigt nöjd med hur kroppen responderar just nu, trots fem dagar vila :)

Till kommande vecka startar TSM-torsdagarna också, intervallträning och löpskolning, perfekt att få in dessa pass också.

Spring för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu