Laddar för långpass med reflektioner

Posted by Andreas on februari 05, 2012
Löpträning

Sitter i soffan och tittar till temperaturen ute. Det är kallt! -19 grader och långpass på schemat. Enligt ledarna i TSM ska vi dra ned sträckan och inte köra medelhårt tempo, vilket var tanken. Låter förvisso sunt, men hade sug efter ett lite snabbare långpass. Min plan, å andra sidan, är att transportlöpa till- och från Stadion, det innebär ca. 8 km extra och resulterar i 23 km långpass. Om det blir ett faktum är det antingen  en bedrift i detta motstridiga väder eller ren galenskap, vi får se efteråt. Jag tror på att man måste testa sina gränser för att hitta dem, vad blir då inte bättre än att köra på idag, när har vi -19 nästa gång?

Sitter även och funderar på veckan, som har varit rätt tunglöpt, tror mycket hänger på vädret just nu, det är svårare att få ned tillräckligt med luft i lungorna, att röra sig fritt med alla lager kläder, att springa dubbat etc. Det är tungt! Men fasiken vad det måste ge mycket, tänk när jag studsar fram i korta tights och t-shirt, och hur lätt det kommer gå :)

Kommer landa på iskalla 57 km denna veckan, och det måste jag vara nöjd med, det är rätt speciella omständigheter.

Må väl och spring för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu