TSM långpass med förlängning

Posted by Andreas on januari 22, 2012
Löpträning

Idag var det äntligen dags för träning med TSM. Fantastisk dag i Stockholm med snöfall och riktigt bra fäste, detta trots att jag körde odubbat.
Passet sträckte sig från Stadion ut på Norra Djurgården och vidare till Bergshamra, riktigt bra sträcka. Jag hade redan innan bestämt mig för att förlänga passet till iallafall minst 24 km. Tjänade 4 km på att lämna bilen hemma och springa till startplatsen. När passet var klart 17 km för gruppen låg jag redan på 21 km. Åt en flapjack och drack vatten för att sedan tuta vidare. Sprang Valhallavägen bort till Fältöversten och ner på Strandvägen, vidare till Norr Mälarstrand och avslutade passet uppe på Fridhemsplan. Summerar 28 km i 5:56-tempo och det bästa av allt, jag hade mer kvar att ge. Men med fem pass i kroppen sparade jag på mina muskler då skador tenderar att komma när man minst anar det.

Riktigt nöjd med veckan som gått, 6 löppass (91,5 km) och lite styrka i hemmets vrå. Känner mig stolt och det känns på riktigt som att nästa nivå i träningen är ett faktum.

Stort tack till kusin Micke för passet idag, otroligt kul att du är tillbaka på banan igen!

Nästa vecka blir en lugnare vecka sett till antal km, kommer bla starta veckan med löpvila och gå till gymmet istället, bålstyrka står på schemat.

Planerade pass:
Mån: bålstyrka
Tis: Lätt löpning 10 km
Ons: Vila (födelsedagsmiddag)
Tors: Kort långpass, 15 km inkl. fartökning
Fre: 10 km fartlek
Lör: Vila (hjälpa till med flytt)
Sön: TSM 17-18 km långpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu