Ursvik Extreme x2

Posted by Andreas on december 17, 2011
Löpträning

Då har jag genomfört 30 km i Extremen, två varv.

Jag har nu lärt mig att dubbskor är bra skor :) . Idag hade jag inga för de ligger fortfarande kvar på poststället.

Till en början regnade det rätt mycket, detta regn övergick sedan i snöfall, så helt blöt blev jag på bara några km. Jag trampade på i ett för mig väldigt långsamt tempo, fick då och säga till mig själv att dra i handbromsen, skulle ju orka med alla 30. Jag bestämde mig även rätt snabbt att gå upp för de värsta uppförsbackarna, och de värst nedförsbackarna. Strategin var bra, sparade en hel del energi.

Finns inte så mycket att säga egentligen, jag kryssade mellan lerpölar, snö, rötter och stenar i början, men struntade i det senare, var liksom ingen ide’.

Med mig på turen hade jag fyra små flaskor vatten i bältet, en powerrade i ryggsäcken och en energibar. Åt baren och öppnade energidrickan på 20:e kilometern, gjorde mig gott.

Är stolt som få över dagens utmaning och ser redan fram emot nästa gång, det är kul att springa långt och det är galet kul att springa terräng.

Summa löpta km: 30
Tid: ointressant med tanke på förutsättningarna, men 3:25.
Tempo, också ointressant, men 7:00
Puls: ingen aning, lämnade bandet hemma :)

Nu ska jag plocka ihop mig själv och se om det blir träning med TSM imorgon eller inte, måste tänka på skaderisken.

Spring för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu