Long time no blogging

Posted by Andreas on december 11, 2011
Löpträning

Det var nu ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, har prioriterat löpning ;)

Ser tillbaka på en fantastiskt bra träningsvecka!

Måndag:
Startade veckan med en lugn runda på 11,2 km runt Kungsholmen, lugn för att det var dagen efter långa intervaller med Team Stockholm Marathon, bra känsla hela vägen.

Tisdag:
Tisdagen skulle bjuda på kort långpass (15 km enl. plan) men slutade på 19,2 km. Solnaleden till Råsunda, Thulegatan och vidare runt sjöarna. Kände mig på topp i kroppen så tog ett extra varv runt Råstasjön. Bra respons från kroppen och riktigt snabb återhämtning.

Onsdag:
Vilodag

Torsdag:
Mitt projekt ”Västerbron på 1,5h” = hur många gånger kommer jag över på 1,5h?. Fick sällskap av två kollegor som drog upp tempot rejält. Slutade med 12 gånger över bron och passet slutade på totalt 15 km i 5:02-tempo, puh, personbästa på den distansen :)

Fredad + Lördag:
Vilodagar

Söndag:
Första längre passet med TSM. Efter 12,6 löpta kilometer och stretch kände jag att jag hade MYCKET mer kvar. Bestämde mig således att ta mig ut på Djurgården igen. Sprang upp i skogen på en stig och plötsligt var jag i ett terrängspår som påminde mycket om Ursvik, bara köra på tänkte jag, struntar i hur långt det blir, allt känns ju så fantastiskt. Och mycket riktigt, känslan var oerhört bra så matade på. Rundan slutade på 21,2 km i 5:50-fart.

En mycket nöjd Holmenlöpare lutar sig nu tillbaka efter 66,6 löpta kilometer och laddar om med hjälp av julbord.

Spring för livet vänner, det lönar sig!

Ps. Letar ny märklig utmaning för pannbensbygge, hoppas det blir rejält tufft. Ds.

1 kommentar to Long time no blogging

  • Mikael skriver:

    127km på 14 dagar, det är börjar verkligen ta sig..
    Har stora förhoppningar att komma igång ordentligt nu..va ute och körde ett kortare pass ~8km fartlek igår kväll. Bestämde mig för att lämna pulsbandet hemma och istället köra på känsla. Det va en stor lättnad, kunde bara fokusera på att ha en bra känsla i kroppen och då finns glädjen där på ett helt annat sätt igen..
    Tänker nu skippa pulsbandet helt under en tid för det blir bara ett stressmoment att fokusera på pulsnivå.
    Har du fått någon klarhet i hur veckan kommer se ut? Jag har julkonferans med jobbet på fredag så det blir en vilodag, utöver det är jag öppen för löpning i alla dess former hela veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu