Team Stockholm Marathon

Posted by Andreas on oktober 30, 2011
Löpträning

Efter en vecka fylld av jobbresor och alldeles för lite löpning var det riktigt skönt att få till ett lite längre pass idag. Run off med Team Stockholm Marathon, var en aning nervös inför vad detta skulle handla om. Väl på plats kändes allt väldigt bra och jag och kusin Micke anslöt oss till rätt grupp, 4-timmarsgruppen. Upplägget var att först springa 8 km i långpasstempo, dvs 6-tempo vilket är way off mot mitt tempo. Därefter skulle något styrkepass äga rum, vi bestämde oss dock för att köra 7 km till så vi kom upp i lite distans. Det var tungsprunget över delar av Gärdet men gick tillslut bra. Därefter var det dags för information och inspirationsföreläsning, mycket intressant!

Efter att vi hämtat ut TSM-tröjan så bestämde jag mig för att springa hem, sega ben som hunnit somnat under 1,5 timmes föreläsning, men det gick tillslut bra :) . Känns fantastiskt att äntligen vara igång med gruppträningen och hoppas detta kan ge mig bra förutsättningar att ta löpningen till en ny nivå.

Totalt fick jag ihop 18,3 km idag, på hela veckan 34 km. Lugnar vecka men nöjd ändå med tanke på att jag knappt varit hemma.

Nu är det vila som gäller för att sedan ta några steg i löpspåret imorgon. Planerar 10 km i lugnt tempo (se om jag klarar det ;) ).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu