Det var ett tag sen…

Posted by Andreas on augusti 25, 2011
Löpträning

Möte hit och möte dit, ostrukturerad träning är inget för mig :) Dock väldigt nöjd med att få in mina pass och så även hyffsad veckodistans.
Idag var jag iallafall äntligen tillbaka i Ursvik, Extremespåret, det är ingen dans på rosor att springa där kan jag lova. Jag har nog inte känt liknande seghet i benen förut, fick faktiskt gå i början innan benen var helt med mig. En sak som irriterar mig en aning är att Garmin rapporterade 14 km, detta trots att jag följde alla svarta markeringar?! Gps:en ska kalkylera icke uppfattad sträcka om det är så att skogen stör signalen, nåja det var skönt och det gav mig mycket, får väl bortse från statistiken för denna gången.

Följande träning har utförts senaste tiden:

15 aug: 5km morgon i lugnt tempo + 7km kväll i 5-tempo.
17 aug: 14km i 5:25-tempo.
21 aug: 8km 4:47-tempo.
22 aug: 6km löpband (tidsbrist på hotell), 34 minuter.
23 aug: 7km återhämtning, 5:39-tempo.
25 aug: 14km (ska vara 15 enligt markeringarna i Ursvik), 6-tempo, extremt kuperat så tiden känns ok.

Ser i vanlig ordning fram emot härlig träning och välmående. Tänkte ta en paus från löpningen imorgon och ersätta den med lite rödvin ;) , på lördag om allt känns bra, blir det snabba intervaller, kanske 400-hundringar för att få upp lite tempo i kroppen.

Vi ses i spåret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu