Långpass i Ursvik, milen x2

Posted by Andreas on augusti 11, 2011
Löpträning

Idag var det äntligen dags för långpass, bestämde mig för att köra 2x milen i Ursvik, tror fortfarande att kuperad bana är bästa receptet.
Benen var i början väldigt tunga efter tisdagens intervaller i backe och plan mark. Efter 3-4 km kändes det betydligt bättre. Dock smyger det sig alltid på en del saker runt 15 km, jag börjar tänka på mat, sportdryck, att få ligga på en gräsmatta etc, etc. Det var bara bita ihop, jag visste att belöningen fanns i bilen, mer vatten och en afterrun-kaka :) .

Jag sitter nu i soffan totalt uttömd men samtidigt mätt, det fick bli en rejäl pastabomb och två osötade smörgåsar, det var jag värd.

Sträcka: 20 km
Tid: 2:04
Tempo: 6:12
Puls: 146 (tror bandet halkade ned en aning)

Nu ser jag fram emot några vilodagar, totalt har jag skrapat ihop 34,5 km denna vecka, vilket känns helt okej med tanke på kvaliteten i passen.

Nästa vecka blir det väldigt svårt att få till träningen då jag mest kommer vara på resande fot, men löparutrustningen åker med ifall att! Däremot blir veckan därefter bättre, intervall, distans och långpass.

Nu måste jag lägga mig i soffan och sträcka ut kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu