Kvalitet x2 = Nöjd Holmenlöpare!

Posted by Andreas on augusti 04, 2011
Löpträning

Hinner inte skriva så mycket då jag packar inför en helg med vänner. Veckans träning blev lite komprimerad men långpasset och intervallpasset satt där de skulle, kvalitet!

I onsdags var jag tillbaka på Karlbergs fyrahundrametersbana, härligt feeling, det var fler där som körde intervall. Jag fick till 3×400 i 4-tempo, 2×1000 i 4:20-4:30 och avslutningsvis 4×200 i 4-tempo. Totalt slut efteråt, precis som det ska vara.
Idag tog jag svängen förbi Ursvik efter jobbet för ett riktigt utmanande långpass. Tänkte först köra milen + feman men vek in på ”Extremespåret” istället. Vilken kupering det var, en av backarna fick jag gå ned för, då förstår ni säkert lutningen :) . Sammanfattningsvis gick det väldigt bra och jag känner mig riktigt nöjd med passet.


Passet i siffror:

Sträcka: 16km
Tid: 1:32
Tempo: 5:46
Puls: 157

Jag ÄR övertygad om att lägger jag långpassen i dessa spår ökar jag min uthållighet med råge, ser redan fram emot nästa pass, samma tid nästa vecka. Men först måste jag vila, benen är på riktigt slut nu!

Lycka till med löpet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu