Gårdagens långpass i bokstäver och siffror

Posted by Andreas on augusti 01, 2011
Löpträning

Igår var det då äntligen dags för långpass, tog svängen runt Djurgården (ett varv på milspårets bana), fin löpning, aningen varmt i solen men skönt i skuggan. Det gick åt mycket vätska, körde både bälte plus en Powerade att smutta på. Totalt fick jag ihop 18 km på tiden 1:44 (5:45-tempo), bra för ett första pass men en bra bit kvar till formtopp.

Tror jag har satt ihop ett bra recept för att både bli mer uthållig men även snabbare. Har tänkt mig ett intervallpass, ett långpass, ett distanspass samt ett återhämtningspass i veckan fram till Stockholm Halvmaraton.

Imorgon blir det intervall @ Karlberg igen, ska testa 4x400m (4min/km) + 3x1000m (4:30min/km).

Happy running!

3 kommentarer to Gårdagens långpass i bokstäver och siffror

  • Andreas Lalander skriver:

    Försökte hitta ett telenummer till dig, hittade ett hemnummer men inget svar där. Ring mig när du har möjlighet. 070-1740082

  • Andreas Lalander skriver:

    Tjena,

    Jag har skrivit ett svar till dig :) , det var bara det att din kommentar av oklar anledning hamnade i ett filter, mycket märkligt. Vi kan väl höras någon dag och snacka lite, var ju på tok för länge sedan.

  • Mikael skriver:

    Tjenare kusin!
    Har försökt kommentera ett inlägg tidigare men utan någon lycka, e ju mycket de här med datorer. Kul att se att du blivit frälst löpare. Har själv börjat lite smått. Hoppas vi ses på halvmaran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu