Spring för miljön

Posted by Andreas on juni 04, 2011
Löpträning

Imorgon skulle jag enligt plan delta i Miljösprånget, 10km genom Solna stad, men som tidigare nämnt är knät ut funktion, är uppriktigt ledsen för att jag missar detta!

Detta är ett lopp för en god sak, 30 procent av deltagarnas anmälningsavgifter går till Naturskyddsföreningen i Stockholms läns miljöprojekt att rusta upp Råstasjön. Vi behöver fler lopp som detta, som engagerar och får folk att ta det lilla extra steget, dels för att skapa förändring i vår omvärld men också för en bättre hälsa. Vågar du ta steget?

Såhär beskriver arrangörerna själva loppet:

”Miljösprånget – ett steg i rätt riktning

På FN:s världsmiljödag, den 5 juni 2011, skriver vi historia genom att tillsammans springa en mil genom Solna för att förbättra vår miljö. Miljösprångets bana sträcker sig från Skytteholmsparkens vackra ekar till den natursköna Råstasjön. En bana som gjord för att slå rekord i – Både för din hälsa och för vår miljö!

Miljösprånget är kul!

Miljösprånget är mer än bara ett motionslopp. Miljösprånget är en naturlig samlingspunkt i Solna där människor kan mötas och ha kul samtidigt som vi gör något bra för miljön. På start- och målområdet i Skytteholmsparken kan du få naprapatbehandling av mf Hälsocenter, få något att äta, lyssna på musik och höra mer om Naturskyddsföreningens miljöprojekt. Vi tror att det kommer bli magiskt! Vi ses den 5 juni 2011!”

Källa: http://www.miljospranget.se/
Stort lycka till alla ni som ska springa och kom ihåg att löpning ska vara roligt, annars är det ingen idé!

/Holmenlöparn i pausläge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu