Hemma från sjukgymnasten från himlen

Posted by Andreas on maj 31, 2011
Löpträning

Har idag varit med om det bästa på länge. Fick tips av en kollega på en sjukgymnast som är riktigt bra på knän. Hade egentligen tid 13 juni men han hade fåt återbud, perfekt!

Han började med att mjuka upp senor och muskler för att sedan trycka något så fruktansvärt hårt på delar av knät kändes riktigt bra även om jag grinade illa mellan varven. När han sedan tog fram slaggborrmaskinen började jag fundera lite på vad detta skulle leda till?! Han hade monterat på som en metallkula som försiktigt slog mellan lårmuskeln och knäskålen.

Iallafall, riktigt nöjd med diagnos och besök, jag kan springa hur mycket jag vill, när jag vill, och på frågan om jag kunde rejsa så sa han högt att det är PERFEKT! :)

Tog det dock lugnt idag, har extremt ont i knät (ska vara så) och nöjde mig med knappa kilometern löpning följt av mage och rygg på gymmet.

Spring för livet, om det är dig kärt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu