Ofrivillig paus

Posted by Andreas on april 26, 2011
Löpträning

Det var ingen dålig påsk i år vill jag lova, tack för det!

Befann mig som sagt i Sälen för en weekend med snowboardåkning. Första kvällen när vi kom upp var jag redan sugen på löpning så tog ett kortpass på 7 km i 5:30 tempo, riktigt vacker miljö. Därefter följde några dagar med åkning i tung snö, bra träning för benen, blev dessvärre inga fler löprundor.

Vädret har även sina baksidor, i och med att det var väldigt varmt i Sälen (18 grader) svalkade man sig lite extra. På grund av det har jag givetvis åkt på en förkylning så nu blir det vila för att komma på benen igen. Är väldigt upprörd över detta och hoppas innerligt att det ger med sig snabbt.

På återhörande!

2 kommentarer to Ofrivillig paus

  • alr0110 skriver:

    Ajdå Janne, det låter inte bra, hoppas du är ”på benen” snart.

    Jag körde första passet idag efter långt uppehåll, kändes helt ok tycker jag. Vi får se hur det blir med briljerandet :)
    Ska vila mig i form de kommande dagarna.

    Skrik till om du kommer till start!

  • LOPARJANNE skriver:

    Ligger själv halvt däckad med ont i halsen och feber… Så vi får väl se hur det blir med Kungsholmen runt? Hoppas att du är pigg och kry nu så att du kan briljera på hemmaplan! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu