Långpass i min ensamhet, Sollentuna t/r

Posted by Andreas on april 02, 2011
Löpträning

Då var det äntligen dags för ett långpass, kände av en del träningsvärk från torsdagens (10km) och fredagens (7 km). Hade inte planerat vart min resa skulle ta mig men ville börja med en tur till Hagaparken, ligger väldigt nära Holmen (2 km) så tog ett varv runt Vickan och Daniels hus, tänkte först bjuda in mig själv på en kaffe men det såg så icke gästvänligt ut, stängsel och kameror runt hela huset, tog det kloka beslutet att dricka kaffe efter rundan istället.

Efter ca. 5 km tog jag mig vidare med sikte mot Sollentuna, hade ingen aning om hur långt det var men gissade på runt 6-7 km, sprang iallafall fram till Sollentuna kommunskylten vid polishögskolan, fick duga. Därefter vände jag hemåt via Ulriksdal och Solna, när jag närmade mig Norrtull igen var det tunga ben och en törstig Holmenlöpare som bet ihop de sista kilometerna.

Slutdistans 19 km på 1:47, känner mig nöjd med dagens bravad och med 34 dagar kvar till Kungsholmen Runt känner jag mig väl till mods att genomföra en okej tid (1:50?). Väl hemma väntade ett stort lass pasta carbonara och många glas vatten.

Nu blir det söndagsvila imorgon och besök hos far min som fyllt år.

Fortsatt trevlig lördag

/Holmenlöparen

2 kommentarer to Långpass i min ensamhet, Sollentuna t/r

  • alr0110 skriver:

    Tack så mycket, det är så sjukt kul att ta sig en bit hemifrån per fot om man säger så, bara man vänder hem i tid :) . Känner att runt 20 km är ok just nu men tänkte försöka trappa upp lugnt och försiktigt, kanske lägga på någon kilometer med jämna mellanrum, några tips på hur man stegrar på bästa sätt?

    Inte anmäld? Men du har planer på att springa antar jag?

  • LOPARJANNE skriver:

    Bra jobbat på långpasset med bra tempo… Gott med pasta efter ett sånt pass! Själv körde jag långpasset på söndagen, annars hade vi kanske träffat på varandra där ute.

    Och jag som inte anmält mig till Kungsholmen Runt… Hmm! Vänta nu… Hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu