Jag har börjat gå på gym…

Posted by Andreas on februari 23, 2011
Löpträning

Gym

Då var det äntligen dags att ta tag i lite alternativ träning som gör mig till en bättre löpare (förhoppningsvis). Igår provade jag på Puls & träning på Rålambshovsleden och tyckte gymet passade mig ypperligt. Tecknade därför upp mig på ett år till ett bra pris.

Det blev mest ”kännapåspanaingymträning” igår. Körde igenom mage och rygg (träningsverk idag). Min ambition nu är att få till 1-2 pass med styrka per vecka kombinerat med mina fyra löppass.
Efter passet klädde jag mig varmt för att möta det kalla Holmen, det fick bli 6 km då benen fortfarande behandlar helgens och måndagens eskapader.

Löpardata:
Distans: 6 km
Tid: 31:12
Tempo: 5:12
Puls: 154

Kunde på sina håll trycka på rejält och höll 4:40 tempo under i alla fall en kilometer. Som jag nämnt så har jag något otalt med kortare distanser, jag SKA klara 5 km på 22 min innan juni 2011.

Jag har en sådan enorm längtan nu efter att få löpa på barmark, all vinterträning på snö och is måste ha gjort mig något snabbare. Längtar tills jag kan testa milen på tid på helt svart mark :)

Idag är det vila och Indisk mat.

En annan sak, nu ”ser jag bra ut i spåret”, var på synundersökning och skaffade linser, fantastiskt känsla att se minsta detalj utan glasögon!

Trevlig afton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu