Veckans sista pass på en löpartom runda…

Posted by Andreas on februari 13, 2011
Löpträning

Söndagsrundan

Idag gav jag mig ut på ytterligare en ny, längre runda. Tog mig från Holmen över Tranebergsbron, vidare till Brommaplan, vek av mot Solna och ytterligare en bro för att sedan runda Solna Centrum och tillbaka till Sankt Eriksplan. Detta var antagligen den mest krävande runda jag kört. Dels för att jag endast såg tre likasinnade och för att rundan innehåller riktigt långa och raka partier utan direkt utsikt. Det finns ingenting att se, men jag gillar det på något sätt, jag intalar mig själv att detta stärker mig som löpare och att jag kommer kunna få vinning av det framledes. Väl hemma tog jag mig en bra afterunkaka och en bra stretch. Därefter lite tacorester från fredagens goumerande.

Vi tog även någon timme senare en promenad till city för diverse inköp av skidhandskar och skor, lyckad dag och en härligt avslutning på helgen. Nu blickar vi framåt mot Solsidan och en helstekt kyckling i ugn, livet på Holmen är ritkigt bra ;) .

Korta data för passet idag:
Distans: 15 km
Tid: 1:31:02
Tempo: 6:05
Snittpuls: 148

Veckan som helhet:
Antal pass: 4
Distans: 34,54 km (Inkl. intervall därav kortare än planerat)
Träningstid löpning: 3h 17 min

Fortsatt trevlig helg och vi ses i spåret på Holmen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu