SpringCross

Posted by Andreas on april 20, 2013
Löpträning

Idag är det SpringCross, terrängloppet jag aldrig haft tid att springa då jag alltid varit bokad på annat. Men idag skulle jag springa, iallafall när jag för en vecka sedan bestämde mig. Att få forcera 18km terräng och därtill lägga en lugn 10km nedjogg hade passat ypperligt i mitt schema just nu. Men så kom ju den där förkylningen, och den har jag respekt för, rejält med respekt. Minsta lilla grönt snor eller halsont utesluter löpning, hjärtmuskelinflammation är inget som står på önskelistan. Får snällt se mina Twitter-vänner prestera. Stort lycka till alla ni som kutar.

Tror någonstans att min förkylning (inne på dag 5 nu) är på väg att släppa. Inte ont i halsen idag och snoret verkar inte ta vägen upp i bihålorna. Hoppas på löpning på tisdag. Då blir det gasen i botten och upptrappning inför Asics Stockholm Marathon, mitt första lopp för året.

Vinka om du ser mig i löpspåret, ett hej höjer löpkänslan!

2 kommentarer to SpringCross

  • Andreas skriver:

    Jag tänker mig att jag kastar på några extra km:s på långpasset, får in ett distanspass på 15-20 mitt i veckan samt höjer snittempot. Adderar även 1-2 intervallpass i veckan, däribland vår kära Västerbro men också 4, 3, 2, 1, 0,5, 0,4 på bana :)
    Bara skrika till när du vill köra så kör vi! :)

  • Maratonmorsan skriver:

    Mycket klokt tänkt! Krya på dig. Lite nyfiken på din upptrappning. Hur har du lagt upp den? Hoppas att vi får till några gånger över bron innan maran!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu