Rullat lite på raketen

Posted by Andreas on juli 18, 2013
Löpträning

kartaochbild

Igår stod det cykel på schemat, en helt fantastisk runda brände vi av. Mötte upp Henke strax före Nocekbybron hann skrapa ihop dryga 5 km, så jag låg en aning före ;) . Vi trampade iväg på oklara ben (intervallerna i veckan sög musten ur mig), förbi Drottningholm går det lite långsammare p.g.a anslutande vägar och mindre bra underlag, men sedan är det bara att trycka på. Miljön var otroligt vacker och vi kunde stundtals snicksnacka lite längs rundan. Vi konluderade att även om vi inte har cyklat överdrivet mycket och är riktigt gröna på området så känns det som att vi inom kort kommer tycka att 30 km/h är lugnt och behagligt. Min tro är att det inte tar så lång tid att komma in i det, kanske för att jag har mycket löpning i benen och är van att härda ut på långa pass.

Summerar en fantastisk runda på dryga 60 km, snittfart 26 km/h med diverse kortare stopp. Det som gjrode mig mest glad var att vi kom in i sköna partier där vi kunde ligga både i 35 och närmare 40 km/h, med lätta ben.

Grym känsla igår = betongtunga ben idag :)

Vi ses i spåret eller på landsvägen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu